Kies waar je een afspraak wilt maken
 • Heb je nog geen PXL-account, dan kan je een afspraak maken door op een dienst uit onderstaande lijst te klikken.
 • Heb je al een PXL-account of een huidige PHL-account, dan kan je inloggen om een afspraak te maken.
 • Dienst studievoortgang

  • Dienst studievoortgang
   Je kan vanaf nu een afspraak maken via Bookings via deze link:

   https://outlook.office365.com/owa/calendar/HogeschoolPXL9@HogeschoolPXL.onmicrosoft.com/bookings/

   Gelieve eerst een service (periode van afspraak) te selecteren. Daarna kies je een datum en uur dat voor jou past. Daarna vul je je gegevens in.


   Als je je afspraak gemaakt hebt, krijg je een bevestigingsmail met belangrijke info! In die mail staat de link naar het Teams-gesprek op het moment van je afspraak.
   Je vind er ook de link naar een aanmeldingsformulier. Dit aanmeldingsformulier dien je minstens 24u op voorhand in te vullen.
 • Diverse

  • StudentStartUP - Coach Ine Gerrits

   Zin om te ondernemen of vragen rond ondernemen? Wij helpen je graag verder! De komende weken (tot en met de paasvakantie) zal dit digitaal verlopen (telefonisch of via Skype). Heb je een dringende vraag of is er geen moment ter beschikking is, stuur gerust een mail naar Ine.Gerrits@pxl.be of matthias.reygel@pxl.be.
 • PXL-Green&Tech

  • Trajectbegeleiding pba Bouw

   Je kan een afspraak maken met de trajectbegeleider Elise Mues via deze link.
   Gelieve eerst een service te selecteren: afspraak on campus (studentpoint Diepenbeek) of online (via TEAMS). Daarna kies je een datum en een uur dat voor jou past. Je vult je gegevens in om de afspraak te reserveren.

   Als je je afspraak gemaakt hebt, krijg je een bevestigingsmail met belangrijke info. In die mail staat de link naar het Teams-gesprek in geval van een online gesprek. Een afspraak annuleren/verplaatsen kan ook via deze bevestigingsmail.
  • Trajectbegeleiding pba Elektromechanica

   Je kan vanaf nu een afspraak maken via Bookings via deze link.
   Gelieve eerst een service (periode van afspraak) te selecteren. Daarna kies je een datum en uur dat voor jou past. Daarna vul je je gegevens in.

   Als je je afspraak gemaakt hebt, krijg je een bevestigingsmail met belangrijke info! In die mail staat de link naar het Teams-gesprek op het moment van je afspraak.
   Tot 2u voor uw afspraak kan je je afspraak inboeken. Bekijk ook of de afspraak online doorgaat of op school.
  • Studentenondersteuning Tech

   Bij Stephanie Knoops kan je terecht voor: Persoonlijke vragen/problemen, psychosociale problemen (faalangst, depressie, moeilijke thuissituatie,…), studiebegeleiding, gepersonaliseerde faciliteiten, afhaakgesprekken.

   Je kan vanaf nu een afspraak maken via Bookings via deze link.

   Gelieve eerst een service (periode van afspraak) te selecteren. Daarna kies je een datum en uur dat voor jou past. Daarna vul je je gegevens in. Voor persoonlijke en psychosociale moeilijkheden reserveer je 2 aansluitende blokken van 30 minuten. Voor faciliteiten, studieproblemen, studiekeuzebegeleiding en afhaakgesprekken reserveer je 1 blok van 30 minuten.

   Als je je afspraak gemaakt hebt, krijg je een bevestigingsmail met belangrijke info.
  • Trajectbegeleiding ABT (BTL + GRM)

   Je kan vanaf nu een afspraak maken via Bookings via deze link.
   Gelieve eerst een service (periode van afspraak) te selecteren. Daarna kies je een datum en uur dat voor jou past. Daarna vul je je gegevens in.
 • PXL-Healthcare

  • Medisch onderzoek voor studenten Ergotherapie: 1ste jaar
   Geen info
  • Medisch onderzoek voor studenten Ergotherapie: Mantoux-test (Intra dermo) 2de + 3de jaar
   Zonder specifieke redenen is een medische goedkeuring geldig voor de ganse ‘schoolcarrière’.
   Toch is er een jaarlijkse opvolging n.a.v. de jaarlijkse Mantoux-test.( intra dermo )
  • Bespreking regulier stagetraject: 3de jaar stage ERG
   Je bent in de mogelijkheid om je stagetraject te bekijken voor volgend AJ en mogelijke bedenkingen door te geven.
  • Bespreking regulier stagetraject: 3de jaar stage ERW
   Je bent in de mogelijkheid om je stagetraject te bekijken voor volgend AJ en mogelijke bedenkingen door te geven.
  • Trajectbegeleiding Verpleegkunde

   Je kan nu een afspraak maken bij de trajectbegeleider via Bookings via deze link.

   Gelieve eerst de service te selecteren: afspraak ON CAMPUS (Studentpoint Departement Healthcare, Guffenslaan 39) of ONLINE (via Microsoft Teams).
   Daarna kies je een datum en tijdstip dat past voor u en vul je uw gegevens in om de afspraak te reserveren. Na het maken van de afspraak, krijg je een bevestigingsmail met belangrijke informatie. Bij een online afspraak staat de link naar het Teams-gesprek ook in deze mail. Via deze bevestigingsmail kan je ook uw afspraak annuleren of verplaatsen.
  • Studentenondersteuning Verpleegkunde

   Je kan een afspraak maken met Ine Achten via Bookings via deze link.
  • Studentenondersteuning Ergotherapie + Vroedkunde

   De afspraken met studentenondersteuner Mieke Boes gaan online door. Je kan een afspraak maken via deze link.
   Als je een afspraak gemaakt hebt, krijg je een bevestigingsmail. In die mail staat een link naar het Teams-gesprek op het moment van je afspraak.

   P.S.: Zit je met vragen die moeilijk online gesteld kunnen worden, stuur dan een e-mail naar mieke.boes@pxl.be. Er kan dan gekeken worden voor een afspraak op de campus.
 • PXL-Digital

  • Trajectbegeleiding Pba Elektronica-ict, graduaat IoT en graduaat Netwerkbeheer (dag- en avond)

   Je kan een afspraak maken met de trajectbegeleider Chris Noelmans.

   Afspraken gaan op dit moment door via Microsoft Teams. De trajectbegeleider zal jou contacteren op het moment van de afspraak
  • Trajectbegeleiding PBA Toegepaste Informatica - Switch2IT - GRA Digitale Vormgeving - GRA Programmeren (dag en avond)

   Je kan een afspraak maken met de trajectbegeleiders Veerle Asaert en Kerstin Nys via Bookings via deze link.
   Gelieve eerst een service te selecteren: locatie - periode - naam trajectbegeleider - opleiding.
   Daarna kies je een datum en een uur dat jou past.
   De trajectbegeleider contacteert jou op het moment van de afspraak.
   Veerle Asaert: PBA Toegepaste Informatica (TIN) - Switch2IT (S2IT)- GRA Programmeren (dag PRO - avond PRW)
   Kerstin Nys: PBA Toegepaste Informatica (TIN) - GRA Digitale Vormgeving (DVO)
  • Studentenondersteuner PXL-Digital graduaatsopleidingen

   Heb je vragen i.v.m. studiebegeleiding (bv. planning, studiemethode) of heb je persoonlijke problemen (bv. faalangst, stress, problemen thuis, ...)? Wens je een afhaakgesprek of faciliteiten omwille van een functiebeperking? Maak dan een afspraak bij jouw studentenondersteuner Sarina Reekmans.
  • Studentenondersteuning PXL-Digital bacheloropleidingen

   Heb je vragen i.v.m. studiebegeleiding (bv. planning, studiemethode) of heb je persoonlijke vragen of problemen (bv. faalangst, stress, problemen thuis, …)? Ben je aan het twijfelen aan je studiekeuze? Wens je een afhaakgesprek of wil je faciliteiten aanvragen omwille van een functiebeperking? Maak dan een afspraak met je studentenondersteuner Dorien Vanderheyden.

   De afspraken gaan online door. Zit je met vragen die moeilijk online gesteld kunnen worden, stuur dan een e-mail naar dorien.vanderheyden@pxl.be. Er kan dan gekeken worden voor een afspraak op de campus.
 • PXL-Business

  • Trajectbegeleiding Rechtspraktijk en Graduaat Juridisch-administratieve ondersteuning: Kim di Nicola

   Rechtspraktijk

   Via deze link kunnen enkel studenten die 2 RPR en 3 RPR combineren een afspraak maken met Kim di Nicola, trajectbegeleider voor rechtspraktijk. De afspraken vinden plaats in lokaal B 056. Studenten die 1 RPR en 2 RPR willen combineren, of die een vrijstelling willen aanvragen, kunnen een afspraak maken bij mevr. Holsteens.
   Bij opmerkingen kan je vermelden waarvoor je wil langs komen. Voor een vlot verloop is het bovendien noodzakelijk dat iedereen zijn login-gegevens (studentennummer en paswoord) meebrengt naar de afspraak. Voor een vlotte afhandeling is het ook aan te raden om je eigen laptop mee te brengen naar de afspraak. Annuleren van een afspraak kan enkel via mail ten minste 2 dagen vooraf.   Graduaat Juridisch-administratieve ondersteuning

   Via deze link kunnen enkel studenten die JAO/JAW/JA$ studeren een afspraak maken met Kim di Nicola, trajectbegeleider. De afspraken vinden plaats in lokaal B 056. Bij opmerkingen kan je vermelden waarvoor je wil langs komen. Voor een vlot verloop is het bovendien noodzakelijk dat iedereen zijn login-gegevens (studentennummer en paswoord) meebrengt naar de afspraak. Voor een vlotte afhandeling is het ook aan te raden om je eigen laptop mee te brengen naar de afspraak. Annuleren van een afspraak kan enkel via mail ten minste 2 dagen vooraf.
  • Trajectbegeleiding Graduaat Accounting Administration

   Voorlopig zullen alle gesprekken digitaal gebeuren (tenzij het niet anders kan). Ik bel je op het vastgelegde uur op via MS Teams. Moest er onverwachts iets tussenkomen, gelieve je afspraak dan te annuleren of mij even een mailtje te sturen: kerry.cuypers@pxl.be.
  • Trajectbegeleiding Financie- en verzekeringswezen (FIV)

   Voorlopig zullen alle gesprekken digitaal gebeuren. Op het vastgelegd moment zal je dan door mij gecontacteerd worden via MS Teams. Indien achteraf belet, graag dan communiceren via Greet.Verhofstadt@pxl.be. Vragen en info mogen uiteraard ook per mail.
  • Trajectbegeleiding Office Management

   Je kan vanaf nu een afspraak maken via Bookings via deze link.

   Als je je afspraak gemaakt hebt, krijg je een bevestigingsmail met belangrijke info! De afspraken gaan steeds online door. In die mail staat de link naar het Teams-gesprek op het moment van je afspraak.
  • Trajectbegeleiding Logistiek

   Je kan vanaf nu een afspraak maken via Bookings via deze link.

   Als je je afspraak gemaakt hebt, krijg je een bevestigingsmail met belangrijke info! De afspraken gaan steeds online door. In die mail staat de link naar het Teams-gesprek op het moment van je afspraak.
  • Trajectbegeleiding bachelor marketing

   Je kan vanaf nu een afspraak maken via MS Bookings via deze link (klik hier voor afspraak via MS Booking).

   Gelieve eerst een service (periode van afspraak) te selecteren. Daarna kies je een datum en uur dat voor jou past. Daarna vul je je gegevens in.

   Als je je afspraak gemaakt hebt, krijg je een bevestigingsmail met belangrijke info! In die mail staat de link naar het Teams-gesprek op het moment van je afspraak.
  • Trajectbegeleiding Accountancy-Fiscaliteit/Bedrijfsmanagement/Taxes & Management Accounting

   Je kan vanaf nu een afspraak maken via Bookings via deze link.

   De afspraken gaan steeds online door. In de bevestigingsmail staat de link naar het Teams-gesprek op het moment van je afspraak. Indien achteraf belet, graag dan communiceren via nancy.luts@pxl.be. Vragen en info mogen uiteraard ook per mail.
  • Intakegesprekken Graduaat Juridisch Administratieve Ondersteuning (GRJAO)

   Je kan vanaf nu een afspraak maken via Bookings via deze link.

   De afspraken gaan door in lokaal B203. Indien belet, graag dan communiceren via sammy.deridder@pxl.be. Vragen en info mogen uiteraard ook per mail.
  • Verkenning taakfiches AJ 2021-2022 cluster marketing en sales
   Bespreking mogelijke invulling taakfiches 21-22
  • Studentenondersteuning FIV, BDM-Allround en graduaat MCS

   De afspraken met studentenondersteuner Mieke Boes gaan online door. Je kan een afspraak maken via deze link.
   Als je een afspraak gemaakt hebt, krijg je een bevestigingsmail. In die mail staat een link naar het Teams-gesprek op het moment van je afspraak.

   P.S.: Zit je met vragen die moeilijk online gesteld kunnen worden, stuur dan een e-mail naar mieke.boes@pxl.be. Er kan dan gekeken worden voor een afspraak op de campus.
  • Studentenondersteuning bacheloropleidingen RPR, ACF en OFM

   Heb je een vraag over je studiemethode? Wil je faciliteiten aanvragen? Heb je twijfels over je studiekeuze? Wil je een afhaakdocument laten opstellen? Of is er iets anders wat jouw energie ontneemt om in je studie te investeren en wil je er graag eens over babbelen? Dat kan in individueel gesprek met je studentenondersteuner. Stuur een mail naar tilly.volckaerts@pxl.be en we plannen een afspraak in. De gesprekken verlopen doorgaans via een online gesprek op Microsoft Teams.
  • Studentenondersteuning graduaatsopleidingen AAD, AAW, JAO, JAW, SAL, WMA, TLO

   Heb je een vraag over je studiemethode? Wil je faciliteiten aanvragen? Heb je twijfels over je studiekeuze? Wil je een afhaakdocument laten opstellen? Of is er iets anders wat jouw energie ontneemt om in je studie te investeren en wil je er graag eens over babbelen? Dat kan in individueel gesprek met je studentenondersteuner. Stuur een mail naar tilly.volckaerts@pxl.be en we plannen een afspraak in. De gesprekken verlopen doorgaans via een online gesprek op Microsoft Teams.
  • Studentenondersteuning bacheloropleidingen LOG en MAR

   Heb je nood aan een babbel? Heb je een vraag over je studiemethode? Wil je faciliteiten aanvragen? Heb je twijfels over je studiekeuze? Ik maak graag tijd voor jou in een individueel gesprek. Stuur een mail met je lessenrooster naar mia.gemers@pxl.be en ik plan zo snel mogelijk een afspraak in. De gesprekken verlopen via een online gesprek op Microsoft Teams.
 • PXL-Music

  • Studentenondersteuning PXL-Music

   De afspraken met studentenondersteuner Mieke Boes gaan online door. Je kan een afspraak maken via deze link.
   Als je een afspraak gemaakt hebt, krijg je een bevestigingsmail. In die mail staat een link naar het Teams-gesprek op het moment van je afspraak.

   P.S.: Zit je met vragen die moeilijk online gesteld kunnen worden, stuur dan een e-mail naar mieke.boes@pxl.be. Er kan dan gekeken worden voor een afspraak op de campus.
 • PXL-Social Work

  • Studentenondersteuning Sociaal Werk: Iris Tilkin

   Voor persoonlijke problemen, psychosociale problemen, reserveer je 2 aansluitende blokken van 30 minuten.
   Voor studieproblemen en afhaakgesprekken reserveer je 1 blok van 30 minuten.

   Voorlopig zullen alle gesprekken digitaal gebeuren. Op het vastgelegde moment zal je dan door mij gecontacteerd worden via MS Teams. Indien achteraf belet, graag dan communiceren via iris.tilkin@pxl.be.

   Vragen en info mogen uiteraard ook per mail.
  • Trajectbegeleiding sociaal werk: Kristel Moons

   Je kan vanaf nu een afspraak maken via Bookings via deze link.

   Gelieve eerst een onderwerp van afspraak te selecteren. Daarna kies je een datum en uur dat voor jou past. Daarna vul je je gegevens in.

   Als je je afspraak gemaakt hebt, krijg je een bevestigingsmail met belangrijke info! De afspraken gaan steeds online door. In die mail staat de link naar het Teams-gesprek op het moment van je afspraak.
  • Studentenondersteuning Graduaat Orthopedagogie (Orthopedagogische begeleiding): Renata Maniscalco & Ann Vanbeckevoort

   Bij de studentenondersteuners kunnen alle studenten van het Graduaat Orthopedagogie terecht met vragen i.v.m. studiebegeleiding (studiemethode, studieplanning, uitstelgedrag, …), persoonlijke problemen, psychosociale problemen (faalangst, depressie, …), afhaakgesprekken, het aanvragen van zorgbegeleiding en studiekeuzebegeleiding. De geplande afspraak met Renata Maniscalco of Ann Vanbeckevoort kan zowel op de campus doorgaan in het student point, alsook online via MS Teams (dit kan je aangeven bij de reservering).

   Je kan vanaf nu een afspraak via Bookings maken via deze link.
  • Trajectbegeleiding Graduaat Orthopedagogie (Orthopedagogische begeleiding): Ilse Vanhoutte en Renata Maniscalco

   Je kan vanaf nu een afspraak maken via Bookings via deze link.
 • PXL-Education

  • Studentenondersteuning PXL-Education: Liesbeth Dierckx

   Bij de studentenondersteuners kunnen alle studenten van PXL-Education terecht met vragen i.v.m. studiebegeleiding (studiemethode, studieplanning, uitstelgedrag, …), persoonlijke problemen, psychosociale problemen (faalangst, depressie, …), afhaakgesprekken en studiekeuzebegeleiding. Bij Liesbeth Dierckx kunnen studenten van LSO en UP eveneens terecht voor het aanvragen van een statuut, gepersonaliseerde faciliteiten (voor studenten met een functiebeperking en voor studenten in bijzondere omstandigheden) en voor het aanvragen van zorgbegeleiding.

   De geplande afspraak zal doorgaan via Microsoft Teams. De studentenondersteuner contacteert je op het moment van de afspraak via Microsoft Teams.
  • Trajectbegeleiding Educatieve Bachelor Secundair Onderwijs (LSO/LS1/LS2): Carmen Gonnissen

   Voor studenten in een volledig traject met 2 onderwijsvakken (nog geen diploma hoger onderwijs).
   Voor studenten in een verkort traject met 1 of 2 onderwijsvakken (in bezit van diploma hoger onderwijs).

   Je kan vanaf nu een afspraak maken via Bookings via deze link.

   Als je je afspraak gemaakt hebt, krijg je een bevestigingsmail. De afspraken vinden steeds online plaats. In de bevestigingsmail staat de link naar het Teams-gesprek op het moment van je afspraak.
  • Trajectbegeleiding leraar lager onderwijs: dagtraject - Griet Heitzmann

   Je kan een afspraak maken via deze link.
   Selecteer eerst een service (periode van afspraak). Kies daarna een datum en uur dat voor jou past.
   Op sommige dagen heb je de keuze tussen een afspraak op de campus of een afspraak online.
  • Trajectbegeleiding leraar lager onderwijs: avondtraject - Katrien Daerden of Els Huygens

   Je kan een afspraak maken via deze link .
   Selecteer eerst een service (periode van afspraak).Kies daarna een datum en uur dat voor jou past.
   Vul vervolgens je gegevens in. Je kan kiezen of je een afspraak wenst op de campus of online.

   Als je je afspraak gemaakt hebt, krijg je een bevestigingsmail met belangrijke info! In die mail staat de link naar het Teams-gesprek op het moment van je afspraak.
  • Trajectbegeleiding leraar kleuteronderwijs: Jolien Quinten

   De afspraak bij de trajectbegeleider zal doorgaan via Microsoft Teams en niet in de Vilderstraat. Van zodra je een afspraak maakt, krijg je een link waarop je je moet aanmelden op het afgesproken uur.

   Voor afspraken vanaf maandag 14/9/2020 maak je een afspraak via deze link.
  • Studentenondersteuning PXL-Education: Hidir Celep

   Bij de studentondersteuners kunnen alle studenten van PXL-Education terecht met vragen i.v.m. studiebegeleiding (studiemethode, studieplanning, uitstelgedrag, …), persoonlijke problemen, psychosociale problemen (faalangst, depressie,…), afhaakgesprekken en studiekeuzebegeleiding.
   Bij Hidir Celep kunnen studenten van LKO, LLO, LLW, LSO en UP terecht voor het aanvragen van een statuut, gepersonaliseerde faciliteiten (voor studenten met een functiebeperking en voor studenten in bijzondere omstandigheden) en voor het aanvragen van zorgbegeleiding.

   De geplande afspraak zal doorgaan via Microsoft Teams. De studentenonderteuner contacteert je op het moment van de afspraak via Microsoft Teams.
 • PXL-Media&Tourism

  • Trajectbegeleiding bachelor TRM - JOU

   Via het afsprakenprogramma kan je een afspraak maken met Gwen Verhulst (trajectbegeleider TRM - JOU) met vragen over o.a. je individuele traject, vrijstellingen, statuut werkstudent, … . De afspraak zal online doorgaan via Microsoft Teams (Team Trajectbegeleiding TRM-JOU) of telefonisch.
   Wens je een afspraak in het studentpoint (campus Vildersstraat, lokaal B004)? Stuur dan een mail naar gwen.verhulst@pxl.be om een afspraak te maken.
  • Studentenondersteuning CM, JOU en TRM

   Heb je een vraag over je studiemethode? Wil je faciliteiten aanvragen? Heb je twijfels over je studiekeuze? Wil je een afhaakdocument laten opstellen? Of is er iets anders wat jouw energie ontneemt om in je studie te investeren en wil je er graag eens over babbelen? Dat kan in individueel gesprek met je studentenondersteuner. Stuur een mail naar tilly.volckaerts@pxl.be en we plannen een afspraak in. De gesprekken verlopen doorgaans via een online gesprek op Microsoft Teams.
 • PXL-MAD

  • Trajectbegeleiding PXL-MAD

   Via deze link kan je een afspraak maken met de trajectbegeleider van PXL-MAD, Eline Valkeneers. Afspraken gaan op dit moment door via Microsoft Teams.
  • Studentenondersteuning PXL-MAD

   De afspraken met studentenondersteuner Mieke Boes gaan online door. Je kan een afspraak maken via deze link.
   Als je een afspraak gemaakt hebt, krijg je een bevestigingsmail. In die mail staat een link naar het Teams-gesprek op het moment van je afspraak.

   P.S.: Zit je met vragen die moeilijk online gesteld kunnen worden, stuur dan een e-mail naar mieke.boes@pxl.be. Er kan dan gekeken worden voor een afspraak op de campus.